معماری

ویزای ایتالیا

وقت سفارت ایتالیا

روش های مهاجرت به ایتالیا بسیار متنوع است. شما نیز بسته به شرایط شخصی خود ممکن است بتوانید یکی از این روش ها را انتخاب و برای مهاجرت اقدام کنید. شاید یک فرد نتواند از روش متخصصین مهاجرت کند اما روش های دیگر شامل حال وی شود. در زیر روش های مختلف را به اختصار توضیح می دهم (بر اساس قوانین فعلی).

جهت آگاهی از روش تعیین وقت سفارت ها و اخذ انواع ویزا و مدارک مورد نیاز وارد کانال راهنمای سفر شوید.

https://telegram.me/visaeuro

همچنین جهت آشنایی با جاذبه های توریستی کشورهای مختلف در کانال راهنمای گردشگری عضو شوید.

https://telegram.me/komaksafar

تلفن های تماس:

 ۸۸۷۳۱۷۲۲ – ۸۸۷۳۰۵۹۷

پرشین ویزا

ویزای شینگن

برای سفر به ایتالیا باید ویزای شینگن داشته باشید. شینگن معاهده ی است که طبق آن ساکنان ۲۶ کشور می توانند بدون ویزا به یکدیگر سفر کنند. که ایران جزء این ۲۶ کشور نیست بنابراین ایرانیان عزیزی که قصد سفر به ایتالیا را دارند باید ویزای شینگن تهیه نمایند.

شینگن ۴ نوع دارد که بنابر نوع سفر فرد به او داده می شود، این چهار نوع عبارت اند از:

A ویزای ترانزیت

B ویزای عبور

C ویزای توریستی

D ویزای تاجران و بازرگانان

ایرانیان بیشتر برای ویزای نوع C اقدام می کنند. برای اخذ ویزای شینگن باید از سفارتخانه وقت بگیرید که این کار به صورت حضوری یا فرستادن ایمیل به سفارتخانه ممکن است. در نظر داشته باشید که امکان دارد حدود ۲ ماه گرفتن ویزای شما طول بکشد بنابراین باید زودتر از تاریخ سفرتان اقدام نمایید. تنها در مواقعی که مورد اورژانسی مثل مشکل پزشکی داشته باشید، شاید وقت سریع تری به شما داده شود. پس از تعیین وقت باید به سفارتخانه مراجعه کرده و مدارکتان را ارائه دهید تا در صورت نبود مشکل به شما ویزا داده شود.

لازم به ذکر است که اگر ویزای شینگن را بگیرید و از همان کشور وارد محدوده ی شینگن شوید، می توانید به همه ی کشورهای عضو وارد شوید، برای مثال اگر از سفارتخانه آلمان شینگن گرفتید باید از آلمان هم وارد محدوده ی شینگن شوید اما پس از آن می توانید از آلمان به دیگر کشورهای عضو شینگن سفر کنید، زیرا کنترل مرزی در بین کشورهای عضو شینگن وجود ندارد، بنابراین متوجه شدیم که برای ورود به ایتالیا باید ویزای شینگن داشته باشید. در ادامه چگونگی گرفتن ویزای این کشور را باهم مرور می کنیم.

مراحل اخذ ویزای شینگن ایتالیا

به طور کلی برای گرفتن ویزای هر کشوری اولین قدم دریافت فرم درخواست ویزا، پرکردن و تحویل آن به سفارتخانه می باشد. که این فرم های را می توانید از طریق وبسایت سفارتخانه کشور مقصدتان تهیه نمایید. البته برای تحویل درخواستتان به سفارتخانه باید از قبل وقت بگیرید در غیر این صورت به شما اجازه ی ملاقات داده نمی شود.

در این قسمت همه ی مراحلی که باید برای اخذ ویزای ایتالیا بگذرانید و نکاتی که باید بدانید را با هم مرور می کنیم:

نکات اولیه اخذ ویزا | دستورالعمل های امنیتی

– برای کودکان زیر ۱۲ سال همه ی مدارک باید توسط والدین یا قیم قانونی ارائه شود.

– توجه داشته باشید که تعیین وقت سفارت رایگان است و هیچ آژانسی نباید برای این کار هزینه ای دریافت نماید.

– ورود تبلت، تلفن همراه و رایانه ی شخصی به اداره های کنسولی ممنوع است.

– سفارت ایتالیا می تواند ویزا را کوتاه مدت (۹۰ روزه یا در بازه ی زمانی ۱۸۰ روزه) صادر نماید. این در صورتی است که مقصد اصلی یا تنها مقصد مسافر کشور ایتالیا باشد.

– اگر فردی ویزای شینگن را طبق دستورهای اصلی این ویزا نگرفته باشد، سایر کشورهای عضو پیمان شینگن می توانند از ورود یا عبور مسافر به کشورشان جلوگیری نمایند.

– برای همه ی افراد متقاضی ویزا به جز کودکان زیر ۱۲ سال اثر انگشت اجباری است.

– اگر مدارک را کافی و جامع ارائه ندهید درخواست شما برای ویزا رد خواهد شد.

– رد یا قبول درخواست شینگن با مطالعه ی دقیق مدارک و اوضاع و شرایط فرد متقاضی انجام می شود و در صورت رد شدن اگر متقاضی به این حکم اعتراض داشته باشد می تواند به دادگاه اداری استان لاتزیو شکایت نماید.

 

ویزای ایتالیا

تلفن های تماس: ۸۸۷۳۱۷۲۲ – ۸۸۷۳۰۵۹۷

ساعت کاری شرکت:

شنبه تا چهارشنبه: ۹:۳۰ صبح الی ۵ بعد از ظهر

پنجشنبه: ۹:۳۰ صبح الی ۱ بعد از ظهر


مدارک لازم برای اخذ روادید

* چه از وبسایت فرم درخواست روادید را تهیه کرده باشید و چه از وزارتخانه، باید آن را به صورت ورق (پرینت شده) و تکمیل شده به سفارتخانه تحویل دهید و مدارکی که به صورت الکترونیکی به وزارتخانه ارسال می شوند مورد بررسی قرار نمی گیرند. سفارتخانه خواهشمند است که از ضمیمه کردن مدارک بپرهیزید و در همان زمان تعیین شده همه ی مدارکتان را ارائه دهید.

* ایمیل هایی که در آن ها مدارک ضمیمه شده اند بدون بررسی پاک خواهند شد.

۱- فرم رایگان درخواست روادید

۲- دو قطعه عکس پرسنلی ۳ در ۴

۳- گرنامه با دو برگ سفید و ۳ ماه اعتبار از زمان ترک حوزه ی شینگن.

۴- دعوتنامه ی تکمیل شده: در صورتی که مسافر توسط یک شهروند ایتالیایی دعوت شود باید فرم دعوتنامه ی او به همراه یکی از این مدارک ارائه شود:

–  گذرنامه یا شناسنامه معتبر شهروند ایتالیایی

– اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی (برای شهروندان خارجی مقیم ایتالیا)

۵- اصل و کپی شناسنامه ی متقاضی به همراه ترجمه ی آن به زبان انگلیسی یا ایتالیایی

۶- اصل و کپی مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

* توجه داشته باشید که دو مورد بالا نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه ندارند.

۷- ضمانت مالی: وجود یکی از موارد زیر ضروری است:

* پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک

* کارت اعتباری بین المللی شخصی به همراه پرینت آن حساب، کارت هایی مثل (Visa, Mastercard، American Express)

* ضمانت نامه بانکی از طرف فرد دعوت کننده از یکی بانک ها یا شرکت های بیمه ای ایتالیایی.

۸- اگر متقاضی سند ملکی نیز داشته باشد و آن را ارائه دهد، می تواند در روند ویزا تاثیر گذار باشد.

۹- اصل و کپی بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شینگن پوشش دهد.

۱۰- اصل و کپی بلیت مسافرتی یا ارائه ی رزرو آن.

۱۱- اصل و تصویر رزرو هتل (در صورت وجود).

۱۲- کپی صفحه اول روادید گذشته (اگر شامل متقاضی شود).

مدارک مربوط به شاغلین:

۱- مدیران و اعضای هیئت مدیره:

آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالیِ انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

۲- شاغلین به کارهای آزاد:

پروانه ی کسب یا کارت بازرگانی معتبر.

۳- کارمندان دولتی و شاغلین وابسته به سازمان های دولتی:

لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

درخواست وقت

متقاضیان می توانند برای اخذ وقت از سفارتخانه به صورت حضوری مراجعه نموده و یا به وبسایت این مجموعه مراجعه کنند.

* توجه داشته باشید که مسئولین می توانند در صورت نیاز به بررسی بیشتر از متقاضی مدارک دیگری نیز درخواست نمایند.

هزینه:

* هزینه ی روادید به صورت نقدی و با وجه یورو (در ایران با یورو یا معادل یورو) دریافت می شود.

بزرگسالان: ۶۰ یورو (حدود ۲۵۶ هزار تومان)

اشخاص ۶ تا ۱۲ سال : ۳۵ یورو (حدود ۱۵۰ هزار تومان)

کودکان زیر ۶ سال: رایگان

* توجه داشته باشید هزینه ی روادید برای همسر، فرزندان، والدین، پدربزگ و مادر بزگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان رایگان می باشد.

 

ویزای ایتالیا

مدارک و شرایط اخذ ویزای تجاری

برای گرفتن روادید تجاری نیز باید همه ی مدارک مورد نیاز را به صورت کاغذی به مسئول مربوطه در سفارتخانه ارائه دهید، این مدارک به شرح زیر می باشند:

۱- ویزای شینگن یا درخواست روادید شینگن

۲- دو قطعه عکس ۳ در ۴ بدون رتوش

۳- گذرنامه با حداقل دو برگ سفید و سه ماه اعتبار از زمانی که مسافر از حوزه ی شینگن خارج می شود.

۴- دعوتنامه ای که بر روی سربرگ شرکت ایتالیایی مندرج است و به صورت دقیق پر شده است.

*تاییدیه اتاق بازرگانی مبنی بر اصالت ثبت شرکت (Visura Camerale) نیز ضمیمه شده باشد.

۵- معرفی نامه و سربرگ شرکت ایرانی که متقاضی را در استخدام خود دارد و اطلاعات زیر در آن موجود است:

– اطلاعات شناسنامه ای فرد

– اطلاعات گرنامه ی فرد

– توضیح مختصر درباره ی روابط شرکت ایرانی و ایتالیایی

– تاریخ و مدت زمان سفر متقاضی

– سمت کاری فرد در شرکت

– تائیدیه ی شرکت مبنی بر پرداخت تمامی هزینه های فرد در طول اقامتش در ایتالیا

۶- مدارکی که ثابت کند شرکت ایرانی با شرکت ایتالیایی دارای روابط حقیقی است؛ مدارکی از قبیل، بازگشایی اعتبار نامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد و…

۷- اصل و کپی شناسنامه ی متقاضی که به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی ترجمه شده باشد.

۸- اصل و کپی مدارکی که گویای واقعی بودن شرکت ایرانی باشد.

*توجه داشته باشید دو مورد فوق نیاز به تائید شدن توسط  وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه را ندارند.

* ضمنا شرکت ها می توانند یکی از این مدارک را هم جهت سهولت امور ارائه نمایند:

–  آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

– پروانه ی کسب معتبر

– کارت بازرگانی معتبر

– اگر فرد صاحب شرکت نباشد و نقش کارمندی داشته باشد و نامش در روزنامه ی رسمس ثبت نشده باشد می تواند یکی از این مدارک را به همراه ترجمه ی انگلیسی یا ایتالیایی ارائه دهد:

* نامه ای از شرکتی که فرد متقاضی در آن اشتغال دارد که مبنی بر کار و سمت متقاضی باشد.

*  لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی.

* کارت پرسنلی کارمند دولتی.

۹- اگر فرد در شغل آزاد مشغول به کار است باید مدارکی ارائه دهد که گویای تامین مالی وی باشد.

۱۰- بلیت هواپیما یا رزرو آن

۱۱- بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

۱۲- کپی صفحه ی اول روادیدی که تاریخ آن گذشته است (برای افرادی که شامل آن ها می شود).

* توجه داشته باشید که خود شخص متقاضی باید در هنگام ارائه ی مدارک حضور داشته باشد و نباید مدارک را از قبل برای سفارتخانه ارسال نموده باشد.

* توجه داشته باشید سفارتخانه برای بررسی بیشتر می تواند پس ار بررسی اولیه مدارک دیگری نیز از متقاضی تقاضا نماید.

ایتالیا

اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

افراد زیادی قصد دارند برای تحصیل به کشور ایتالیا سفر کنند، این افراد باید چند مرحله را طی کرده و مدارکی که به آن ها اشاره خواهیم کرد را تهیه نمایند:

۱- در ابتدا باید از طریق آدرس ارائه شده از سفارتخانه وقت ملاقات بگیرید: studi.teheran@esteri.it

۲- اگر قصد تحصیل در رشته هایی را دارید که انگلیسی زبان هستند و مقطع مورد نظر شما لیسانس یا فوق لیسانس است باید مدارک زیر را ارائه دهید:

(سه سال دوره کارشناسی پینج سال کارشناسی ارشد)

– ترجمه ی دیپلم یا آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات دوران دبیرستان به زبان ایتالیایی و به همراه تائیدیه ی وزارت دادگستری و امور خارجه.

– اصل و ترجمه ی مدرک لیسانس (به زبان فارسی و ایتالیایی) به همراه ریزنمرات چهار سال با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیه ی صفحات مدارک. (برای متقاضیان فوق لیسانس)

– اصل و ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات  مدارک ترجمه شده و فارسی.

– شرح دروس لیسانس اخذ شده به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (متقاضیان فوق لیسانس)

– یک نسخه کپی از کلیه ی مدارک ترجمه شده و فارسی

– سه قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی و پشت سفید

– کپی صفحه اول پاسپورت

– پرینت انتخاب رشته امضا شده توسط دانشجو

* همه ی متقاضیان باید سایت دانشگاه مورد نظرشان را مطالعه کنند و اگر فرمی نیاز داشت آن را پرینت کرده و پر کنند.

*متقاضیان ترم اول باید برای ۱۵ آگوست اقدام نمایند.

* متقاضیان ترم دوم باید برای ۱۵ فوریه اقدام نمایند.

*متقاضیان دکترا باید باتوجه به زمان شروع ترمشان اقدام نمایند.

هزینه:

مبلغ ۵۰ یورو جهت صدور ویزای دانشجویی

۳- اگر قصد تحصیل در رشته هایی را دارید که ایتالیایی زبان هستند باید این مدارک را تهیه و ارائه دهید:

(دوره کارشناسی ۳ ساله و کارشناسی ارشد ۵ سال است).

– تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی

– ترجمه ی مدرک دیپلم و ریز نمرات ۴ سال دبیرستان به زبان ایتالیایی به همراه تائیدیه ی دادگستری و وزارت امور خارجه.

– اصل و ترجمه مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات  مدارک ترجمه شده و فارسی (برای متقاضیان فوق لیسانس)

– اصل و کپی شناسنامه به زبان فارسی و ایتالیایی با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه

– یک کپی از همه ی مدارک

– اصل و کپی مدرک گواهینامه زبان ایتالیایی

– شرح همه ی درس های گذرانده شده در دوره ی لیسانس که به زبان ایتالیایی یا انگلیسی ترجمه شده اند. (متقاضیان فوق لیسانس)

– سه قطعه عکس ۴×۳ رنگی پشت نویسی شده

– کپی صفحه اول پاسپورت

– پرینت انتخاب رشته ی متقاضی با امضای دانشجو

– متقاضی باید وبسایت دانشگاه مورد نظر را مطالعه و در صورت نیاز فرم پذیرش را پر کرده و همراه داشته باشد.

 

راهنمای سفرهای خارجی:

تمام اطلاعاتی را که در خصوص سفر به کشورهای محدوده شینگن و کشورهای انگلیس، ایتالیا، آمریکا و کانادا نیاز دارید، از جمله نحوه تعیین وقت مصاحبه برای ورود به سفارت، مدارک مورد نیاز جهت روز مصاحبه، فرم های سفارت، شرایط مهاجرت یا اقامت، انواع ویزاها و راهنمای سفر به این کشورها را برای شما آماده کرده ایم.

 

در صورت تمایل می توانید با ما تماس بگیرید.

ویزای ایتالیا – وقت سفارت ایتالیا – تلفن های تماس:

۸۸۷۳۱۷۲۲
۸۸۷۳۰۵۹۷

پرشین ویزا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *