در این مطلب قصد داریم شما را از لیست مدارک سفارت ایتالیا جهت دریافت ویزای توریستی ایتالیا و ویزای تجاری ایتالیا آگاه سازیم. در ادامه به صورت کامل و دقیق به سوالات مهمی که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد پاسخ داده خواهد شد. در ادامه با ما همراه باشید.

  • چگونه میتوانم برای دریافت وقت سفارت ایتالیا اقدام کنم؟
  • وقت سفارت ایتالیا | اخذ ویزای ایتالیا
  • چک لیست مدارک دریافت ویزای توریستی ایتالیا چیست؟
  • چک لیست مدارک دریافت ویزای تجاری ایتالیا چیست؟
  • مدت زمان دریافت ویزای ایتالیا چند روز می باشد؟

ویزای ایتالیا | چگونه برای دریافت ویزای ایتالیا اقدام کنیم؟

همان طور که میدانید ایتالیا به عنوان یکی از مقاصد گردشگری پربازدید دنیا، از جایگاه ویژه ای بین ایرانیان برخوردار میباشد. این کشور که در جنوب قاره اروپا قرار دارد یکی از زیباترین کشورهای اروپایی میباشد که علاوه بر پیشتاز بودن در صنعت و همچنین مدرنیته دارای جایگاه بسیار ارزشمندی در حوزه تاریخ، معماری و فرهنگ میباشد. یادگاری های ادوار گذشته میراث ارزشمندی است که زمینه ی رشد صنعت توریسم را با جذب گرشگران فراوانی از اقصی نقاط جهان فراهم کرده است. این کشور یکی از کشورهای حوزه شینگن است که سفر به آن مستلزم دریافت ویزا از سفارت این کشور در تهران است.

کانال ویزا سازان در تلگرام: برای ورود به کانال روی لینک زیر کلیک کنید…

https://telegram.me/visasazan

جهت تعیین وقت تجاری ایتالیا برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا کافیست اسکن صفحه اول پاسپورت خود را به شماره ۰۹۳۶۳۲۹۷۱۷۹ در تلگرام و یا واتس اپ ارسال کنید. همچنین می توانید اسکن صفحه اول پاسپورت خود را به ایمیل info@visasazan.com ارسال نمایید.

تلفن های تماس:  ۶۶۵۷۰۴۵۴  –  ۶۶۵۷۰۴۵۵

ساعت کاری شرکت: شنبه تا چهارشنبه: ۹:۳۰ صبح الی ۱۶:۳۰، پنجشنبه: ۹:۳۰ صبح الی ۱۳

 

چک لیست مدارک وقت سفارت ایتالیا

مرحله ی اول برای دریافت ویزای ایتالیا و یا هر کشور دیگری تهیه چک لیست مدارک و فرم های مربوط به آن سفارت می باشد. اگر درخواست ویزای ایتالیا را دارید در اولین مرحله لازم است فرم سفارت ایتالیا را تهیه و تکمیل نمایید. مرحله ی بعد تهیه ی چک لیست مدارک می باشد که با توجه به نوع ویزای درخواستی متفاوت میباشد.
جهت دریافت هر نوع ویزایی از جمله ویزای ایتالیا لازم است متقاضی تمام مدارک را به صورت کاغذی آماده کند و در هنگام مراجعه به سفارت در روز تعیین شده جهت مصاحبه، مدارک را ارائه دهد. بنابراین به مدارکی که به شکل الکترونیکی و ضمیمه ایمیل درخواست تعیین وقت باشند ترتیب اثر داده نخواهد شد. نکته قابل توجه این است که سفارت ایتالیا ایمیل هایی که حاوی فایل ضمیمه باشند را بلافاصله پس از دریافت حذف میکند و هیچ گونه پاسخی به این ایمیل ها داده نخواهد شد.

جهت اطمینان از این که مدارک شما برای درخواست ویزای توریستی ایتالیا، کامل است؛ مطلب زیر را مطالعه کنید. لازم است هنگام مراجعه به سفارت ایتالیا، مدارک زیر را همراه داشته باشید:

  • فرم درخواست روادید شینگن
  • دو قطعه عکس پرسنلی (۳×۴) بدون روتوش
  • گذرنامه با حداقل دو برگ سفید و حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شینگن را دارد.
  • هزینه صدور روادید به شرح زیر میباشد: (این هزینه تنها به صورت نقدی و یورو قابل پرداخت است)
    افراد بزرگسال: ۶۰ یورو
    افراد ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو
    افراد زیر ۶ سال: رایگان
    همسر، فرزندان، والدین، پدربزرگ و مادربزرگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان و نیز فرزندان زیر ۱۲ سال آنها، در صورت ملحق شدن به والدین یا همراهی ایشان، از پرداخت هزینه صدور روادید معاف خواهند بود.
    فرزندان بالای ۱۲ سال شهروندان ایتالیا یا اتحادیه اروپا، در صورتی که همچنان تحت سرپرستی اقتصادی یکی یا هر دوی والدین باشند، از پرداخت هزینه صدور روادید معاف خواهند بود.
  • دعوتنامه تکمیل شده (در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود) فرد دعوت‌کننده باید نمونه دعوتنامه را کامل پر کرده و تصویر یکی از مدارک شناسایی که در ادامه به آن اشاره میکنیم، را نیز به آن ضمیمه نماید: شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر، شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یک ماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی
  • اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)
  • اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)
  • مدیران و اعضای هیات مدیره شرکت‌ها:
    آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تأسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی باید یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز شامل تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تأسیس شرکت؛ و یا یک گواهی از اداره ثبت دال بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.
  • مشاغل آزاد: پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر
  • مشاغل وابسته و کارمندان دولتی: لیست پرداختی شش ماه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه و یا معرفی نامه ای از سوی شرکت مربوطه در تأیید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی متقاضی.
  • اصل و کپی مدارک مالی: این مدارک حاکی از تمکن مالی فرد متقاضی و امکان وی برای تامین مالی سفر باشند؛ به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تأیید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)
  • پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک مربوطه
    کارت اعتباری بین المللی شخصی ( شامل Visa, Mastercard, American Express) و پرینت حساب مربوطه
  • ضمانت نامه بانکی: تحت عنوان Fideiussionebancaria، که از سوی شخص دعوت کننده برای متقاضی وپیزای ایتالیا نزد یکی از بانک ها یا شرکت های بیمه ایتالیایی ایجاد و منعقد میشود. مبلغ این ضمانت نامه نباید کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در کنسولگری مشخص شده اند.
  • علاوه بر مدارک فوق، چنان چه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می گردد.
  • اصل و تصویر بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شینگن
  • اصل و تصویر بلیط هواپیما یا رزرو بلیط
  • اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل‌ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا
  • تصویر صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن)

دریافت وقت تجاری سفارت ایتالیا | روادید تجاری ایتالیا: ویزای کار و سرمایه گذاری

آیا مدارک من برای درخواست ویزای تجاری ایتالیا کامل است؟
جهت دریافت وقت تجاری ایتالیا، پس از تماس با کارشناسان ما در ویزاسازان با اعلام تاریخ دعوتنامه و تاریخ سفر خود نسبت به دریافت اولین وقت تجاری ایتالیا اقدام نمایید.
جهت اطمینان از این که مدارک شما برای درخواست روادید تجاری، تکمیل است؛ مطلب زیر را مطالعه کنید. لازم است هنگام مراجعه به سفارت ایتالیا، مدارک زیر را همراه داشته باشید:

  • فرم درخواست روادید شنگن
  • دو قطعه عکس پرسنلی (۳×۴) بدون روتوش
  • گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار باقی مانده از تاریخی که فرد حوزه شنگن را در پایان سفر ترک خواهد کرد.
  • هزینه صدور روادید، از قرار هر نفر ۶۰ یورو، که تنها به صورت نقدی و در وجه یورو قابل پرداخت است.
  • دعوت نامه بر روی سربرگ شرکت ایتالیایی که باید عینا از روی مدل ضمیمه تهیه و با دقت تکمیل شود.
  • گواهی ثبت در اتاق بازرگانی یا تأییدیه اتاق بازرگانی دال بر اصالت ثبت شرکت (Visura Camerale) که باید برای متقاضی ارسال شود.
  • معرفی‌نامه بر روی سربرگ شرکت یا سازمان ایرانی ای که فرد متقاضی را دراستخدام خود دارد. این معرفی‌نامه باید حاوی اطلاعات ذیل باشد:
  • اطلاعات شناسنامه ای فرد متقاضی (نام، نام خانوادگی، محل و تاریخ تولد)
  • اطلاعات گذرنامه فرد متقاضی (شماره گذرنامه، تاریخ و محل صدور، تاریخ انقضا)
  • توضیحاتی پیرامون سمت کاری فرد متقاضی در سازمان مربوطه
  • توضیح مختصر در خصوص نوع روابط تجاری فی مابین شرکت ایرانی و شرکت ایتالیایی دعوت کننده
  • تاریخ و مدت زمان سفر فرد متقاضی
  • تایید شرکت مبنی بر تقبل کلیه هزینه های سفر و اقامت متقاضی در ایتالیا
  • مدارکی دال بر وجود معاملات تجاری حقیقی با شرکت ایتالیایی (از جمله بازگشایی اعتبار نامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد و غیره)
  • اصل و کپی شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)
  • مدارکی دال بر واقعی و فعال بودن شرکت ایرانی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)
    در این راستا، براساس نوع شرکت، مدارک ذیل قابل قبول خواهد بود:
  • آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تأسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنان چه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی باید یک روزنامه رسمی جدید ( مربوط به کمتر از سه سال قبل) نیز شامل تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تأسیس شرکت، یا یک گواهی از اداره ثبت، حاکی از ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.
    یا:
  • پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت
  • کارت بازگانی معتبر
  • در صورتی که نام فرد متقاضی در روزنامه رسمی ارائه شده درج نشده باشد یا وی صاحب پروانه کسب یا کارت بازرگانی نباشد و درجایگاه کارمند قرار بگیرد، باید مدارک ذیل را نیز به صورت ترجمه شده به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه) ارائه دهد:
  • نامه ای از سوی شرکت مربوطه در تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.
  •  لیست پرداختی شش ماه آخر بیمه شغلی.
  • کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه
  • اصل و کپی مدارک مؤید تمکن مالی فرد و امکان تأمین هزینه سفراز سوی وی ( پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک به زبان انگلیسی)
  • کپی بلیط هواپیما یا رزرو آن
  • کپی بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰٫۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.
  • کپی صفحه اول گذرنامه و تصویر روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن)

توجه:
در روز تعیین شده ی وقت سفارت ایتالیا، مدارک مورد اشاره باید در هنگام ارائه درخواست روادید، توسط شخص متقاضی به متصدی باجه در کنسولگری تحویل داده شود و به هیچ وجه نباید از پیش برای سفارت ارسال گردد.
کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید.

 

زمان لازم برای صدور ویزای ایتالیا

پس از تکمیل مدارک و مطابقت با چک لیست مربوط به ویزای درخواستی و همچنین تکمیل فرم مربوط به ویزای ایتالیا، متقاضی جهت ارائه‌ مدارک نیاز به وقت ملاقات و انجام مصاحبه از بخش ویزای سفارت ایتالیا را دارد.
کارشناسان ویزاسازان همه روزه آماده پاسخگویی به سوالات شما در زمینه ی اخذ ویزای توریستی ایتالیا، اخذ ویزای تجاری ایتالیا، چک لیست مدارک ویزای توریستی ایتالیا، چک لیست مدارک ویزای تجاری ایتالیا و … میباشند.
بررسی اولیه‌ مدارک معمولا از سه هفته تا یک ماه طول می‌کشد و ممکن است پاسخ قطعی سفارت ایتالیا نسبت به درخواست شما چند هفته‌ای هم بیشتر زمان ببرد.

 

در هنگام ورود به سفارت ایتالیا در روز تعیین شده جهت مصاحبه حضوری به موارد زیر توجه نمایید:

  • در صورت درخواست ویزا برای کودکان زیر ۱۲ سال، والدین یا قیم قانونی آنها باید مدارک مربوط را ارائه دهند.
  • اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضای خانواده باید به صورت مجزا فرم ویزای ایتالیا را پر کنید. باقی موارد این مدارک هم تا حد امکان برای هر نفر باید به صورت جداگانه تهیه بشود.
  • از کلیه‌ی مدارک مورد نیاز برای ویزای ایتالیا باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت ایتالیا می‌ماند.

کانال ویزا سازان در تلگرام: برای ورود به کانال روی لینک زیر کلیک کنید…

https://telegram.me/visasazan

جهت تعیین وقت تجاری ایتالیا برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا کافیست اسکن صفحه اول پاسپورت خود را به شماره ۰۹۳۶۳۲۹۷۱۷۹ در تلگرام و یا واتس اپ ارسال کنید. همچنین می توانید اسکن صفحه اول پاسپورت خود را به ایمیل info@visasazan.com ارسال نمایید.

تلفن های تماس:  ۶۶۵۷۰۴۵۴  –  ۶۶۵۷۰۴۵۵

ساعت کاری شرکت: شنبه تا چهارشنبه: ۹:۳۰ صبح الی ۱۶:۳۰، پنجشنبه: ۹:۳۰ صبح الی ۱۳