وقت سفارت ایتالیا چیست ؟

متقاضیان و مسافران به ایتالیا میبایست جهت اخذ ویزای ایتالیا، اقدام به گرفتن وقت سفارت ایتالیا نمایند. به همین منظور مسافرین قبل از مراجعه به سفارت میبایست از طریق سایت سفارت ایتالیا وقت خود را رزرو کنند. تعیین سیستم نوبت دهی سفارت ایتالیا (وقت سفارت ایتالیا) اکنون به صورت آنلاین صورت میگیرد، به این صورت که متقاضیان با ثبت نام در سایت سفارت میتوانند با مراجعه به تقویم مربوط به وقت های توریستی تاریخ مورد نظر خود جهت مراجعه به سفارت ایتالیا را مشخص کنند.

کانال ویزا سازان در تلگرام: برای ورود به کانال روی لینک زیر کلیک کنید…

https://telegram.me/visasazan

جهت تعیین وقت تجاری ایتالیا برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا کافیست اسکن صفحه اول پاسپورت خود را به شماره ۰۹۳۶۳۲۹۷۱۷۹ در تلگرام و یا واتس اپ ارسال کنید. همچنین می توانید اسکن صفحه اول پاسپورت خود را به ایمیل info@visasazan.com ارسال نمایید.

تلفن های تماس:  ۶۶۵۷۰۴۵۴  –  ۶۶۵۷۰۴۵۵

ساعت کاری شرکت: شنبه تا چهارشنبه: ۹:۳۰ صبح الی ۱۶:۳۰، پنجشنبه: ۹:۳۰ صبح الی ۱۳

نحوه دریافت وقت تجاری سفارت ایتالیا

متقاضیان و مسافران به ایتالیا میبایست جهت اخذ ویزای ایتالیا، اقدام به گرفتن وقت سفارت ایتالیا نمایند. به همین منظور مسافرین قبل از مراجعه به سفارت میبایست از طریق سایت سفارت ایتالیا وقت خود را رزرو کنند. تعیین سیستم نوبت دهی سفارت ایتالیا (وقت سفارت ایتالیا) اکنون به صورت آنلاین صورت میگیرد، به این صورت که متقاضیان با ثبت نام در سایت سفارت میتوانند با مراجعه به تقویم مربوط به وقت های توریستی تاریخ مورد نظر خود جهت مراجعه به سفارت ایتالیا را مشخص کنند.

 

انواع ویزای ایتالیا

بهتر است ابتدا در مورد انواع ویزای ایتالیا توضیحاتی را خدمت شما ارائه نماییم:

ویزای تجاری کشور ایتالیا :
نوع دیگری از درخواست ویزای ایتالیا ویزای تجاری بوده که متقاضیان برای اقدان به گرفتن ویزای تجاری ایتالیا می بایست در زمان درخواست وقت سفارت ایتالیا حتما درخواست وقت تجاری ایتالیا را داشته باشند. این نوع درخواست ملزم ارائه دعوتنامه تجاری به سفارت بوده و فقط در صورت ارئه دعوتنامه تجاری معتبر می توان اقدام به گرفتن وقت سفارت ایتالیا تجاری نمود.

مدارک دریافت ویزای تجاری ایتالیا

برای گرفتن روادید تجاری نیز باید همه ی مدارک مورد نیاز را به صورت کاغذی به مسئول مربوطه در سفارتخانه ارائه دهید، این مدارک به شرح زیر می باشند:

  1. ویزای شینگن یا درخواست روادید شینگن
  2. دو قطعه عکس ۳ در ۴ بدون رتوش
  3. گذرنامه با حداقل دو برگ سفید و سه ماه اعتبار از زمانی که مسافر از حوزه ی شینگن خارج می شود.
  4. دعوتنامه ای که بر روی سربرگ شرکت ایتالیایی مندرج است و به صورت دقیق پر شده است. (تاییدیه اتاق بازرگانی مبنی بر اصالت ثبت شرکت Visura Camerale نیز ضمیمه شده باشد.)
  5. معرفی نامه و سربرگ شرکت ایرانی که متقاضی را در استخدام خود دارد و اطلاعات زیر در آن موجود است:
  6. اطلاعات شناسنامه ای فرد
  7. اطلاعات گرنامه ی فرد
  8. توضیح مختصر درباره ی روابط شرکت ایرانی و ایتالیایی
  9. تاریخ و مدت زمان سفر متقاضی
  10. سمت کاری فرد در شرکت
  11. تائیدیه ی شرکت مبنی بر پرداخت تمامی هزینه های فرد در طول اقامتش در ایتالیا
  12. مدارکی که ثابت کند شرکت ایرانی با شرکت ایتالیایی دارای روابط حقیقی است؛ مدارکی از قبیل، بازگشایی اعتبار نامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد و…
  13. اصل و کپی شناسنامه ی متقاضی که به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی ترجمه شده باشد.
  14. اصل و کپی مدارکی که گویای واقعی بودن شرکت ایرانی باشد.
  15. اگر فرد در شغل آزاد مشغول به کار است باید مدارکی ارائه دهد که گویای تامین مالی وی باشد.
  16. بلیت هواپیما یا رزرو آن
  17. بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.
  18. کپی صفحه ی اول روادیدی که تاریخ آن گذشته است (برای افرادی که شامل آن ها می شود).

ضمنا شرکت ها می توانند یکی از این مدارک را هم جهت سهولت امور ارائه نمایند:

  • آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.
  • پروانه ی کسب معتبر
  • کارت بازرگانی معتبر

اگر فرد صاحب شرکت نباشد و نقش کارمندی داشته باشد و نامش در روزنامه ی رسمس ثبت نشده باشد می تواند یکی از این مدارک را به همراه ترجمه ی انگلیسی یا ایتالیایی ارائه دهد:

  • نامه ای از شرکتی که فرد متقاضی در آن اشتغال دارد که مبنی بر کار و سمت متقاضی باشد.
  • لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی.
  • کارت پرسنلی کارمند دولتی.

توجه:
در روز تعیین شده ی وقت سفارت ایتالیا، مدارک مورد اشاره باید در هنگام ارائه درخواست روادید، توسط شخص متقاضی به متصدی باجه در کنسولگری تحویل داده شود و به هیچ وجه نباید از پیش برای سفارت ارسال گردد.
کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید.

کانال ویزا سازان در تلگرام: برای ورود به کانال روی لینک زیر کلیک کنید…

https://telegram.me/visasazan

جهت تعیین وقت تجاری ایتالیا برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا کافیست اسکن صفحه اول پاسپورت خود را به شماره ۰۹۳۶۳۲۹۷۱۷۹ در تلگرام و یا واتس اپ ارسال کنید. همچنین می توانید اسکن صفحه اول پاسپورت خود را به ایمیل info@visasazan.com ارسال نمایید.

تلفن های تماس:  ۶۶۵۷۰۴۵۴  –  ۶۶۵۷۰۴۵۵

ساعت کاری شرکت: شنبه تا چهارشنبه: ۹:۳۰ صبح الی ۱۶:۳۰، پنجشنبه: ۹:۳۰ صبح الی ۱۳