معماری
خانه / ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا

نحوه اخذ ویزای توریستی ایتالیا

افرادی که با هدف گردشگری، قصد اقامت چند روز تا سه ماه در کشور ایتالیا را دارند باید درخواست ویزای توریستی ایتالیا بدهند.
قابل ذکر است ویزای توریستی ایتالیا به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در ایتالیا، احتیاج به صدور مجوز کار دارید.

سفر ایتالیا

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای توریستی ایتالیا

•    شناسنامه ایرانی فرد متقاضی به همراه ترجمه‌ رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات
•    گذرنامه ی فرد متقاضی با اعتبار حداقل ۶ ماه بعد از تاریخ درخواست ویزای توریستی ایتالیا به همراه کپی گذرنامه از صفحات یک تا پنج و همچنین صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده
•    ۳  قطعه عکس رنگی با زمینه روشن و واضح. عکس باید کاملاٌ جدید باشد و با ظاهر فعلی متقاضی دریافت ویزای توریستی ایتالیا مغایرتی نداشته باشد.
در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ی متقاضی باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس با مشخصات فوق در مدارک در نظر بگیرید.
•    نشانی محل کار و محل سکونت به طور دقیق
•   اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی. کارمندان بخش دولتی میتوانند ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی و کارمندان بخش خصوصی‌ میتوانند گواهی اشتغال به کار خود را ارائه دهند. صاحبان شرکت‌های خصوصی نیز باید ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی و دو سری کپی از اصل مدارک فارسی را ارائه دهند.
افرادی که دارای شغل آزاد هستند باید ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی  خود را ارائه دهند.
دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها باید کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی را ارائه دهند.
•    ترجمه آخرین مدرک تحصیلی فرد متقاضی ویزای توریستی ایتالیا بعلاوه ی دو سری کپی از اصل مدرک فارسی
•    پرینت گردش حساب آخرین ماه حساب بانکی فرد متقاضی
•    اصل یک سند مالکیت به همراه ترجمه و دو سری کپی از اصل سند
•    ضمانت‌نامه بانکی و یا چک رمزدار به مبلغ هفتاد میلیون ریال (به ازای هر فرد)
بعد از گذراندن مرحله موافقت با صدور ویزای توریستی ایتالیا به مدارک ذیل نیاز دارید:
•    بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد کشور ایتالیا
•    بیمه مسافرتی فردی یا جمعی. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای محدوده شینگن معتبر می باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور ایتالیا داشته باشد. این بیمه شامل هزینه ‌های بیمارستانی اضطراری، درمانی و  هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی را شامل میشود.
•    فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت در کشور ایتالیا
بررسی مدارک معمولاً از سه هفته تا یک ماه طول می‌کشد و ممکن است پاسخ قطعی نسبت به درخواست ویزای توریستی ایتالیا چند هفته‌ای هم بیشتر زمان ببرد.
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید فتوکپی داشته باشید؛ اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش صدور ویزای توریستی ایتالیا می‌ماند.

سفر ایتالیا

تلفن های تماس:

 ۸۸۷۳۱۷۲۲ – ۸۸۷۳۰۵۹۷

پرشین ویزا