معماری
خانه / ویزای تحصیلی ایتالیا

ویزای تحصیلی ایتالیا

ویزای تحصیلی در ایتالیا

چرا تحصیل در ایتالیا؟
کشور ایتالیا به واسطه عضویت در اتحادیه اروپا دارای استاندارد های بالایی در زمینه های مختلف از جمله بهداشت، خدمات اجتماعی، پوشش های بیمه ای و سایر موارد می باشد.

کیفیت آموزشی بالا، هزینه مناسب
هزینه تحصیل در دانشگاه های دولتی در ایتالیا متغییر و به طور میانگین از ۳۲۰ الی ۳۲۰۰ یورو در سال بوده و برای دانشجویان بین المللی نیز هزینه های تحصیل یکسان می باشد. میانگین شهریه ۲۰۰۰ یورو در سال است که قابلیت کاهش به ۵۰۰ یورو در سال را دارد.

درجه علمی بالای دانشگاه ها
دانشگاه های ایتالیا دارای شاخص علمی بالایی در سطح جهان هستند. بر اساس یک آمار در سال ۲۰۱۳، بالغ بر ۳۴ دانشگاه این کشور در رتبه زیر ۹۰۰ دانشگاه برتر سطح جهان قرار گرفته اند. هم چنین ایتالیا در رشته های خاصی چون معماری، هنر، مهندسی، باستان شناسی، تاریخ و علوم اجتماعی شهرت جهانی دارد.

مدارک موردنیاز برای اخذ پذیرش جهت تحصیل در کشور ایتالیا

  • ترجمه و تأیید ریزنمرات و دانشنامه دیپلم، پیش‌دانشگاهی، کاردانی، لیسانس و فوق‌لیسانس (درصورت وجود) درصورت آماده‌نبودن مدرک موقت به زبان انگلیسی با مهر مترجم کافی است.

  • خلاصه و چکیده (Abstract) از پایان‌نامه فوق‌لیسانس

  • Resume کامل تحصیلی و کاری طبق فرمت اروپائی و ارائه‌شده از طرف شرکت

  • سوابق‌کاری

  • توصیه‌نامه کار از شرکت (متقاضیان اخذ پذیرش فوق‌لیسانس)

  • دو توصیه نامه استاد روی سربرگ دانشگاه با امضا و مهر استاد یا دانشگاه به‌همراه Reference آن (Recommendation)

  • انگیزه‌نامه (Motivation Letter) در حداکثر ۲ صفحه که نشانگر تمایل دانشجو به تحصیل در رشته موردنظر باشد.

  • طرح پیشنهادی – پروژه تحقیقاتی (PhD Research Proposal)

  • Portfolio (برای متقاضیان رشته معماری و هنر که فایل مربوطه بایستی به فرمت Pdf باشد و با حجم کمتر از ۱۵ مگابایت)

  • دوره‌ها،Certificate هایی که در زمینه کاری خود گذرانده‌اید، لوح تقدیر و . . .

  • Publications ، مقالات چاپ‌شده (Published) در ژورنال‌ها و کنفرانس‌های داخلی و بین‌المللی (درصورت موجود بودن)

  • مدرک زبان انگلیسی با سطح B2، معادلIELTS ۶ Ac. آکادمیک ویا TOEFL بانمره ۸۰ iBT ویا PBT 451 ویا MCHE وزارت علوم با نمره ۷۰ ویا TOLIMO سازمان‌سنجش با نمره ۵۶۰ و ایتالیایی معتبر (درصورت موجود بودن)

  • ۳ قطعه عکس ۵/۴×۵/۳ پشت‌زمینه سفید و رنگی، پاسپورتی و پشت‌نویسی‌شده به زبان انگلیسی

  • ارائه اصل و یک‌سری کپی از گذرنامه متقاضی که حداقل دارای ۱۵ ماه اعتبار و توسط متقاضی در قسمت تعیین شده در پاسپورت امضاء شده باشد.

  • شرح دروس (Course Description) اخذشده در مقطع لیسانس (ترجمه ریز سرفصل دروس) به زبان ایتالیایی ویا انگلیسی

نکته مهم: نسخه فارسی ضمیمه‌شده به ترجمه‌های بایستی برابر اصل شود.

 

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای دانشجویی سفارت ایتالیا در تهران

 

  • ترجمه و تأیید ریزنمرات و دانشنامه دیپلم، پیش‌دانشگاهی، کاردانی، لیسانس و فوق‌لیسانس (درصورت وجود) به زبان ایتالیایی با تأیید دادگستری و امورخارجه

  • مدرک زبان انگلیسی (با سطح B2، معادلIELTS ۶ Ac. آکادمیک ویا TOEFL بانمره ۸۰ iBT ویا PBT 451 ویا MCHE وزارت علوم با نمره ۷۰ ویا TOLIMO سازمان‌سنجش با نمره ۵۶۰) ویا مدرک زبان ایتالیایی معتبر

  • ۶ قطعه عکس ۳/۵ * ۴/۵ پشت‌زمینه سفید و رنگی، پاسپورتی و پشت‌نویسی‌شده به زبان انگلیسی (با چارچوب ویزای شنگن: زمینه عکس سفید ،گردی صورت باید ۲/۳ کادر تصویر را در بر بگیرد – فاصله دو چشم حداقل ۱۰ میلی متر باشد)

  • ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی (فقط برای اخذ روادید)

  • گواهی ‌ارزشیابی مدارک ‌تحصیلی صادرشده از سفارت ایتالیا (Dichiarazione Di Valore) مبنی بر مطابقت سطح تحصیلات متقاضی با سطح مشابه آن در کشور ایتالیا

  • ارائه اصل و یک‌سری کپی از گذرنامه متقاضی که حداقل دارای ۱۵ ماه اعتبار و توسط متقاضی در قسمت تعیین شده در پاسپورت امضاء شده باشد.

  • شرح دروس (Course Description) اخذشده در مقطع لیسانس (ترجمه ریز سرفصل دروس) تنها برای متقاضیان مقطع لیسانس درصورت درخواست دانشگاه به زبان ایتالیایی ویا انگلیسی

  • دو نسخه از پذیرش اخذشده توسط مؤسسه ویا هر مدرکی که نشان‌دهنده پذیرفته‌شدن شما در دانشگاه مربوطه می‌باشد.

  • فرم پر شده درخواست روادید (با الصاق یک قطعه عکس)

  • فرم A پرشده جهت رشته و دانشگاه پذیرفته‌شده (برای سفارت)

  • رزرو بلیط ویا اصل بلیط هواپیما به مقصد ایتالیا از تاریخ ۱۵ تا ۳۰ آگوست.

  • رزرو هتل ویا محل اقامت از اولین روز تاریخ بلیط تا حداقل ۱۰ روز اول اقامت در کشور ایتالیا.

  • تمکن مالی (برگرفته از اعلامیه سفارت ایتالیا)

  • مبلغ ۷٫۵۰۰ یورو به ازای هر سال تحصیل در ایتالیا (برای مثال: فوق لیسانس معال ۱۵٫۰۰۰ یورو میباشد) به حساب شخص دانشجو یا یکی از والدین دانشجو. معادل مبلغ فوق به ریال یا به دلار آمریکا نیز پذیرفته می شود.

  • ارائه گردش مالی سه ماهه الزامی می باشد.

  • ویزاهای شینگن اخذشده در گذشته

  • دو نسخه کپی از صفحه اول پاسپورت و پذیرش اخذشده به‌همراه یک نسخه کپی از کلیه مدارک‌تحصیلی به‌همراه کپی از صفحات‌فارسی.

  • نامه تأییدیه تحصیلی برای مدرک دوره متوسطه تحصیلی و پیش دانشگاهی

تذکر ۱: سفارت این حق را بر خود جایز می‌داند که درخواست مدارک دیگری از متقاضی بنماید که متقاضی موظف به تهیه و ارائه آن به سفارت می‌باشد.

تذکر ۲: لازم به ذکر است که برای صدور ویزا اصل مدارک تحصیلی دانشجو موردنیاز است. چنانچه هنگام تشکیل پرونده ویزا، مدرک شما موقت باشد، می‌بایست تا زمان صدور ویزا اصل مدرک خود را به سفارت تحویل دهید.

 

تلفن های تماس:

 ۸۸۷۳۱۷۲۲ – ۸۸۷۳۰۵۹۷

پرشین ویزا