معماری
خانه / وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت ایتالیا چیست ؟ نحوه دریافت وقت سفارت ایتالیا

متقاضیان و مسافران به ایتالیا میبایست جهت اخذ ویزای ایتالیا، اقدام به گرفتن وقت سفارت ایتالیا نمایند. به همین منظور مسافرین قبل از مراجعه به سفارت میبایست از طریق سایت سفارت ایتالیا وقت خود را رزرو کنند. تعیین سیستم نوبت دهی سفارت ایتالیا (وقت سفارت ایتالیا) اکنون به صورت آنلاین صورت میگیرد، به این صورت که متقاضیان با ثبت نام در سایت سفارت میتوانند با مراجعه به تقویم مربوط به وقت های توریستی تاریخ مورد نظر خود جهت مراجعه به سفارت ایتالیا را مشخص کنند.

بهتر است ابتدا در مورد انواع ویزای ایتالیا توضیحاتی را خدمت شما ارائه نماییم:

 

ویزای توریستی کشور ایتالیا :

 

ویزای توریستی ایتالیا، شامل افرادی می‌شود که با هدف گردشگری، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در ایتالیا، احتیاج به صدور مجوز کار دارید

ویزای توریستی ایتالیا، شامل افرادی می‌شود که با هدف گردشگری، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در ایتالیا، احتیاج به صدور مجوز کار دارید.

توجه بفرمایید که نیاز نیست برای خیلی از اقدامات هزینه ی بالایی را متقبل شوید و گاهی یک مشاوره ی مناسب و هدفمند شما را در انتخاب بهترین مسیر بر حسب الویت ها و شرایطتان یاری میدهد .

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا ست. این فرم را می‌توانید از بخش روادید کنسولگری سفارت ایتالیا در تهران تهیه کنید؛ فرم باید در دو نسخه و برای هر فرد به طور جداگانه تکمیل شود.

وقت توریستی سفارت ایتالیا :

متقاضیانی که قصد گرفتن وقت سفارت ایتالیا را دارند در صورتی که قصد سفر توریستی به ایتالیا را دارند می بایست درخواست وقت توریستی سفارت ایتالیا را دهده باشند که برای این کار یا باید دعوتنامه توریستی و بازدید اقوام اشته باشند و یا اینکه واچر هتل و بلیط سفر به ایتالیا را در روز مصاحه ارائه نمایند.سفارت ایتالیا بر خلاف مشکلی که در گرفتن وقت دارد در ویزا شدن افراد و متقاضیان سخت گیری آنچنانی نخواهد داشت و معمولا درصد زیادی از مسافران متقاضی ویزای ایتالیا ویزا خواهند شد.

ویزای توریستی ایتالیا

ویزای تحصیلی کشور ایتالیا :

تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاههای ایتالیا برای دانشجویان علاقه مند به تحصیل در این کشور از طریق دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا امکان پذیر می باشد.ویزای تحصیلی کشور ایتالیا در حال حاظر یکی از اسان ترین ویزاهای تحصیلی در بین کشورهای اروپایی است.

با اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا و به تبع ان اقامت تحصیلی ایتالیا شما این شانس را خواهید داشت که بدون اخذ ویزا به تمامی کشورهای حوزه شینگن و اتحادیه اروپا دسترسی داشته باشید.دانشجویان فارغ التحصیل از دانشگاههای ایتالیا این شانس را دارندکه پس از فراغت از تحصیل با توجه به دریافت مدارک تحصیلی،درخاک  ایتالیا یا دیگر کشورهای اتحادیه اروپا مشغول به کار شوند.همچنین امکان اخذ اقامت ایتالیا یا سایر کشورهای اروپایی پس از فراغت از تحصیل از مزایای دیگر تحصیل در ایتالیاست.

 

ویزای تجاری کشور ایتالیا :

نوع دیگری از درخواست ویزای ایتالیا ویزای تجاری بوده که متقاضیان برای اقدان به گرفتن ویزای تجاری ایتالیا می بایست در زمان درخواست وقت سفارت ایتالیا حتما درخواست وقت تجاری ایتالیا را داشته باشند. این نوع درخواست ملزم ارائه دعوتنامه تجاری به سفارت بوده و فقط در صورت ارئه دعوتنامه تجاری معتبر می توان اقدام به گرفتن وقت سفارت ایتالیا تجاری نمود.

در صورتی که سوالاتی در خصوص وقت سفارت ایتالیا و یا ویزای ایتالیا را دارید می توانید با مشاوران ما در ارتباط باشید.

تلفن های تماس:

 ۸۸۷۳۱۷۲۲ – ۸۸۷۳۰۵۹۷

پرشین ویزا